GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγία Σοφία: Ανοιχτή όλο το 24ωρο με εντολή Ερντογάν

Εντολή η Αγία Σοφία από σήμερα να παραμένει ανοιχτή συνεχώς, έδωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν όπως ανακοίνωσε ο νομάρχης Κωνσταντι...

Εντολή η Αγία Σοφία από σήμερα να παραμένει ανοιχτή συνεχώς, έδωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν όπως ανακοίνωσε ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης Αλί Γερλίκαγια.
«Ο Πρόεδρός μας Ταγίπ Ερντογάν έδωσε εντολή από σήμερα το τέμενος Αγία Σοφία να είναι ανοιχτό 24 ώρες. Το τέμενος Αγίας Σοφία θα είναι ανοιχτό συνεχώς 24 ώρες. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρό μας», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Αλί Γερλίκαγια.
Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan #AyasofyaKebirCamiiSerifi’nin bu günden itibaren 24 saat ibadete açık olması talimatını verdi. #AyasofyaCamii artık 24 saat daima açık olacak.
Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. pic.twitter.com/GCnttjLJ41
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) July 24, 2020
Όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα η Αγία Σοφία θα έμενε ανοιχτή μέχρι τα ξημερώματα σήμερα και στη συνέχεια θα έκλεινε για μερικούς μήνες μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες μετατροπής της σε τέμενος.
Πηγή: Philenews / ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση