GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θάνατος οπαδού στη Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε η 26χρονη οδηγός

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε, τραυματίζοντας θανάσιμα, τον Βούλγαρο οπαδό, έξω από το Μ...

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε, τραυματίζοντας θανάσιμα, τον Βούλγαρο οπαδό, έξω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Κατά την απολογία της αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο και ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ατύχημα.Έδωσε εξηγήσεις για τα επιβαρυντικά στοιχεία που συγκέντρωσε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης και ειδικά για την διπλή κίνηση του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον 28χρονο Βούλγαρο.

Φέρεται ότι επανέλαβε όσα είχε αρχικά πει στην Τροχαία Θεσσαλονίκης. Ότι, δηλαδή, το κακό έγινε χωρίς να το καταλάβει και παρέσυρε τον 28χρονο Βούλγαρο. Είπε ότι πανικοβλήθηκε και έφυγε επειδή φοβήθηκε για τη σωματική της ακεραιότητα.

Διαφοροποιήθηκε σχετικά με όσα πει αρχικά για την παραμονή της στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής πριν και μετά τη συμπλοκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση