GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

276.660 ΕΥΡΩ! ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ (για απευθείας αναθέσεις μασκών) από την Σ. Νικολάου. Τι απαντά η ίδια...

Μετά τον σάλο για το ταξίδι της Σοφίας Νικολάου στην Κω και την απάντηση της ίδιας της Γενικής Γραμματέως Αντιεγκληματικής πολικής, ο...

Μετά τον σάλο για το ταξίδι της Σοφίας Νικολάου στην Κω και την απάντηση της ίδιας της Γενικής Γραμματέως Αντιεγκληματικής πολικής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης επανήλθε με νέες καταγγελίες.
Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης με τις σχετικές αποφάσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τις οποίες υπογράφει η κα Νικολάου, έγιναν απευθείας αναθέσεις για προμήθεια προστατευτικών μασκών από μία εταιρεία που φαίνεται ότι εμπορεύεται… αμορτισέρ (ύψους 47.700 ευρώ) και από μια άλλη που φαίνεται να εμπορεύεται… εποχικά είδη – χριστουγεννιάτικα, αποκριάτικα κι άλλα (ύψους 228.960 ευρώ). Συνολικά, 276.660 ευρώ! 


Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, απάντησε για άλλη μία φορά μέσω ανάρτησής της στο Facebook στον Παύλο Πολάκη για τη υπογραφή σύμβασης με δύο προμηθευτές μασκών. Ως προς την ουσία της καταγγελίας του υποστηρίζει ότι: "...Αν μπορώ να διακρίνω μεταξύ των λέξεων του νέου παραληρήματός του, το πρόβλημα είναι ότι οι δύο αυτές εταιρείες ενδέχεται να μην είχαν στους σκοπούς τους το εμπόριο μασκών – ούτε αυτό, όμως, δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει, πριν αρχίσει τον νέο οχετό του. Ούτε αν ήταν – που ήταν – φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερες, σε αντίθεση με εταιρείες που απορρίψαμε για αυτόν ακριβώς το λόγο. Ούτε, φυσικά, μπήκε στον κόπο να διαπιστώσει ότι η πρώτη εταιρεία προτάθηκε υπηρεσιακά (δεν ήταν προσωπική μου επιλογή, όπως αφήνει να εννοηθεί ο «κύριος») και η δεύτερη είχε προμηθεύσει με μάσκες, σε προγενέστερο μάλιστα χρόνο, την Ελληνική Αστυνομία και στη συνέχεια το Ασκληπιείο Βούλας (όλα τα έγγραφα στη διάθεσή του)".

Η ανάρτησή της:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση