GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλίψη στον ασιατικό κινηματογράφο: Νεκρός ο Χαρούμα Μιούρα στα 30 του - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Θλίψη σκόρπισε στην Ιαπωνία η είδηση του τραγικού χαμού του αστέρα του κινηματογράφου Χαρούμα Μιούρα στα 30 του χρόνια. Εικάζεται ότι...

Θλίψη σκόρπισε στην Ιαπωνία η είδηση του τραγικού χαμού του αστέρα του κινηματογράφου Χαρούμα Μιούρα στα 30 του χρόνια. Εικάζεται ότι αιτία θανάτου είναι η αυτοκτονία. Ο ηθοποιός έγινε γνωστός με τις ταινίες "Επίθεση στους Τιτάνες" το 2015 και το "Kimi ni Todoke", αισθηματικό δράμα του 2010. Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του στο Μινάτο, περιφέρεια του Τόκιο, το Σάββατο το απόγευμα, σύμφωνα με το NHK News.

Αναφέρθηκε ότι τον βρήκε ο μάνατζέρ του όταν έφθασε σπίτι του για να τον τσεκάρει όταν δεν εμφανίστηκε στη δουλειά. Πηγές ανέφεραν ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν πλέον αργά καθώς απλώς διαγνώστηκε ο θάνατός του. Επίσης,αναφέρθηκε ότι η μητροπολιτική αστυνομία του Τόκιο ερευνά τον θάνατό του αλλά θεωρείται ως αιτία θανάτου η αυτοκτονία.

Ο 30χρονος ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του στην ιαπωνική βιομηχανία του κινηματογράφου σε ηλικία 7 ετών αφού εμφανίστηκε στη δραματική σειρά του ΝΗΚ "Agri" το 1997. Ως φοιτητής ίδρυσε το συγκρότημα "Brash Brats" με συμφοιτητές του αλλά το γκρουπ διαλύθηκε το 2005.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση