GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρπαγή Μαρκέλλας: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. οι λογαριασμοί της 33χρονης - Ξόδεψε 1.800 ευρώ για εσώρουχα - ΒΙΝΤΕΟ

Στο μικροσκόπιο των Αρχών πλέον βρίσκονται τα μεγάλα χρηματικά ποσά που βρέθηκαν στην κατοχή της 33χρονης κατηγορούμενης -μεταξύ άλλων- γ...

Στο μικροσκόπιο των Αρχών πλέον βρίσκονται τα μεγάλα χρηματικά ποσά που βρέθηκαν στην κατοχή της 33χρονης κατηγορούμενης -μεταξύ άλλων- για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας.
Στα χέρια τους έχουν αποδείξεις από εξοφλήσεις μεγάλων λογαριασμών μέσα σε μία ημέρα, ενώ την ίδια στιγμή έχουν αρχίσει να μιλάνε και πολλοί επιχειρηματίες και πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε μία ημέρα, σε μία ώρα, η 33χρονη φέρεται να έκανε αγορές εσωρούχων ως και 1.800 ευρώ. Μάλιστα ζητούσε πολύ μικρά νούμερα και όταν ιδιοκτήτρια της είπε ότι δεν θα της κάνουν, αυτή της εξομολογήθηκε ότι είναι για μια φίλη της που είναι ιδιαίτερα μικροκαμωμένη.
Ξαφνικά, μεγάλα χρηματικά ποσά λοιπόν, πολύ άνετη ζωή, καμία καταβολή για την διατροφή της κόρης της και πολλά κενά στους διατραπεζικούς λογαριασμούς της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της Μαρκέλλας.
Εκεί, λοιπόν, και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στα κινητά στρέφεται η αστυνομία καθώς θεωρεί ότι τα δύο ονόματα που έχει δώσει η 10χρονη αυτές τις μέρες είναι οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από την αρπαγή της.
Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση