GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρπαγή Μαρκέλλας: Περιμένουν να "μιλήσουν" ο υπολογιστής και το κινητό της 33χρονης

Το κουβάρι των επαφών που είχε μέσω διαδικτύου η 33χρονη κατηγορούμενη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, ξετυλί...

Το κουβάρι των επαφών που είχε μέσω διαδικτύου η 33χρονη κατηγορούμενη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, ξετυλίγουν βήμα προς βήμα οι αστυνομικοί. Οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή είχε χρησιμοποιήσει η γυναίκα που κρατείται στις φυλακές της Θήβας και μπορεί να περιέχει στοιχεία επικοινωνιών, εξετάζεται εξονυχιστικά στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..

Πριν από λίγα 24ωρα ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κλήθηκε από τις δικαστικές Αρχές να καταθέσει όσο γνωρίζει για τη μετά το διαζύγιο πορεία της 33χρονης, αλλά και τις υποψίες του για το τι μπορεί να συνέβη με την απαγωγή της 10χρονης.

Όσο προχωρά η έρευνα της υπόθεση αποκαλύπτεται πως πέρα από τη 10χρονη και ένα δεύτερο παιδί, αυτό της 33χρονης περνούσε δύσκολες στιγμές κοντά της.

Ο φόβος που φώλιαζε και στην ψυχή αυτού του ανήλικου παιδιού φαίνεται και από την έκθεση της ψυχολόγου που το παρακολουθεί και ήδη βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας.

Την ίδια στιγμή η 10χρονη εξακολουθεί να βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων έχοντας για συντροφιά τον μικρότερο αδελφό της.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση