GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία 33χρονου εκατομμυριούχου: Νέες πληροφορίες για τον τεμαχισμό του με αλυσοπρίονο

Προχωρούν οι έρευνες για την άγρια δολοφονία και τον τεμαχισμό του εκατομμυριούχου, Fahim Saleh, στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη. Σύμφων...

Προχωρούν οι έρευνες για την άγρια δολοφονία και τον τεμαχισμό του εκατομμυριούχου, Fahim Saleh, στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες οι Αρχές έχουν εντοπίσει "ένα πρόσωπο ενδιαφέροντος" και προσπαθούν να "δέσουν" την υπόθεση, προσδιορίζοντας τις συνθήκες και τις αιτίες πίσω από το έγκλημα.
Πηγές της αστυνομίας της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσαν ότι έχει ταυτοποιηθεί το "πρόσωπο ενδιαφέροντος" αλλά δεν έχει γίνει ακόμη σύλληψη. Δεν αποκαλύφθηκαν περαιτέρω πληροφορίες για τον άνδρα αυτόν, καθώς οι έρευνες εξελίσσονται.
Τοπτώμα του CEO τεχνολογικής εταιρείας, βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά του στο Lower East Side, την Τρίτη το απόγευμα. Τα μέλη του βρίσκονταν μέσα σε πλαστικές σακούλες δίπλα σε ένα αλυσοπρίονο, σύμφωνα με την NY Post.
Η αστυνομία βρέθηκε μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα, έπειτα από την κλήση του ξαδέλφου του, επειδή δεν μπορούσε να τον εντοπίσει στο τηλέφωνο. Το αλυσοπρίονο βρέθηκε δίπλα στο σώμα, ενώ στις σακούλες βρίσκονταν τα χέρια και τα πόδια του θύματος. Τα πόδια είχαν κοπεί κάτω από το γόνατο. Ο Saleh αναφέρεται ως ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, το οποίο είχε αγοράσει πέρσι για 2.25 εκατ. δολάρια. Το θύμα φαίνεται τελευταία φορά στις κάμερες ασφαλείας στις 13:40, όταν μπήκε στο ασανσέρ του κτιρίου, το οποίο ανοίγει κατευθείαν μέσα στο διαμέρισμα του στον 7ο όροφο.Οπτικό υλικό από το διαμέρισμα φαίνεται να δείχνει τον δράστη να μεταφέρει μια τσάντα ενώ μπαίνει στο ασανσέρ μαζί με το θύμα.Το θύμα κοιτάει προβληματισμένο τον άνδρα κατά τη διάρκεια σύντομης συνομιλίας τους. Μόλις το θύμα βγαίνει από το ασανσέρ για να μπει στο διαμέρισμα, ο άνδρας του επιτίθεται. Ένας αστυνομικός σχολίασε ότι η σκηνή του εγκλήματος, έδειχνε "επαγγελματική δουλειά", καθώς δεν βρέθηκε καθόλου αίμα, ενώ το διαμέρισμα δεν είχε στοιχεία διάρρηξης ή ληστείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση