GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικογενειακή τραγωδία στην Αλβανία: “Είχαμε 40 ημέρες να φάμε και να πιούμε” αποκάλυψε η κόρη που επιβίωσε

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε στα Τίρανα. Η 56χρονη μητέρα και η 33χρονη κόρη της βρ...

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε στα Τίρανα. Η 56χρονη μητέρα και η 33χρονη κόρη της βρέθηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους, ενώ η δεύτερη κόρη της οικογένειας, που επέζησε, αποκάλυψε στις Αρχές ότι επί 40 ημέρες δεν είχαν φάει ή πιει κάτι, εξαιτίας της πίστης τους.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι θρησκευτικά αντικείμενα βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας, ενώ τα αλβανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πληροφορίες ότι οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις ήταν εκείνες που ώθησαν τις γυναίκες στην απόφαση να θυσιαστούν για την “ανάσταση”, για την αιώνια ζωή.
Σύμφωνα με το News24, τα αρχικά στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση δείχνουν ότι η κόρη είχε πεθάνει εδώ και 15 μήνες. Το σώμα της είχε μουμιοποιηθεί, καθώς η μητέρα και η αδελφή της τύλιγαν το νεκρό της σώμα με καθαρά σεντόνια κάθε ημέρα και το άλοιφαν με λάδια προκειμένου να μην γίνει αποσύνθεση. Η μητέρα ήταν νεκρή τουλάχιστον για μία εβδομάδα, μέσα στο σπίτι.
Η φρικτή ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ο αδελφός της μητέρας τηλεφώνησε στις αστυνομικές Αρχές, καθώς τις τελευταίες τρεις ημέρες προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την 56χρονη και τις δύο κόρες της, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να μπουν στο σπίτι από το παράθυρο του μπάνιου, καθώς το μπαλκόνι ήταν κλεισμένο με κιγκλιδώματα.
Η 34χρονη, που επέζησε, διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση. “Η μητέρα μου πέθανε, εγώ επέζησα”, ανέφερε στην αστυνομία και πρόσθεσε: “δεν έχετε ιδέα τι έπρεπε να περάσουμε για να επιτύχουμε την ανάσταση".
Οι Αρχές συνεχίζουν πάντως τις έρευνες, τόσο στα τηλέφωνα όσα και στους υπολογιστές που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας.
Αρχικά τα αλβανικά ΜΜΕ είχαν αναφέρει πως οι τρεις γυναίκες ανήκαν στους Μάρτυρες του Ιεχωβά, ωστόσο, η οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στα Τίρανα εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει την συγκεκριμένη οικογένεια, αλλά και ότι δεν προτρέπουν τους πιστούς τους σε τέτοιου είδους “θυσίες”.
Σύμφωνα με πρώην γείτονες της οικογένειας, ο πατέρας είχε αυτοκτονήσει πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του, πριν από έξι χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση