GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Νεκρός 43χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο - Η έκκληση της οικογένειας

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 43χρονος μοτοσικλετιστής, σε τροχαίο που συνέβη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, το μεσημέρι της ...

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 43χρονος μοτοσικλετιστής, σε τροχαίο που συνέβη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, το μεσημέρι της Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος Μάριος κατευθυνόταν στο ρεύμα προς Αθήνα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Σύρθηκε για πολλά μέτρα πάνω στο οδόστρωμα χτύπησε σε μια κολώνα και έπεσε σε ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο. Ο 43χρονος διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
Οι συγγενείς και οι δικοί του άνθρωποι προσπαθούν από την Παρασκευή να βρουν μια απάντηση για το πώς έγινε το δυστύχημα και απευθύνουν έκκληση εάν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Δείτε το ρεπορτάζ του Star

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση