GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύβοια: Σε αργία ο 51χρονος δάσκαλος που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας

Με απόφαση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, τέθηκε σε αργία ο εκπαιδευτικός στην Εύβοια, κατά του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δί...

Με απόφαση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, τέθηκε σε αργία ο εκπαιδευτικός στην Εύβοια, κατά του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω εκπαιδευτικός είχε συλληφθεί πριν λίγες ημέρες από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονης μαθήτριας που πηγαίνει στην Γ' Γυμνασίου.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια, ο 51χρονος φέρεται να είχε χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση