GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με τσεκούρι: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο 56χρονος - Η πορεία της υγείας των άλλων εφοριακών

Η κοινωνία της Κοζάνης προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία από έναν 45χρονο, τραυματίζοντας υπαλλήλ...

Η κοινωνία της Κοζάνης προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία από έναν 45χρονο, τραυματίζοντας υπαλλήλους, εκ των οποίων ο 56χρονος είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Το νοσοκομείο "Γεώργιος Παπανικολάου" εξέδωσε νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας των τριών εφοριακών.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας των τριών τραυματιών που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» το απόγευμα της 16ης Ιουλίου 2020 από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο», η τελευταία ιατρική ενημέρωση για την Δευτέρα 20 Ιουλίου έχει ως εξής:

Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική με βελτιωμένη την κατάσταση της υγείας της. Είναι εκτός κινδύνου.

Η ασθενής Π. Θ. 67 ετών η οποία νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Λόγω σταθεροποίησης της κατάστασης της σήμερα οδηγήθηκε στο χειρουργείο για αποκατάσταση βλαβών από γναθοχειρουργούς, ΩΡΛ, οφθαλμίατρους και νευροχειρουργούς στο δεξί ημιμόριο του προσώπου.

Ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών ο οποίος νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής με βαρύτατες βλάβες στον εγκέφαλο. Η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση