GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! 60 από τα 70 πολεμικά πλοία της Ελλάδας βγήκαν στο Αιγαίο...

Βαγγέλης Νότου ‎  🐼 ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ  ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ 🐼  Αυτή τη στιγμή 60 από τα 70 πολεμικά πλεούμενα της Ελλάδας έχουν β...

Βαγγέλης Νότου‎ 

🐼 ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ 🐼 

Αυτή τη στιγμή 60 από τα 70 πολεμικά πλεούμενα της Ελλάδας έχουν βγει στο Αιγαίο! Πάνοπλα και υπέροπλα! Ο,τιδήποτε πολεμικό ιπτάμενο είναι σε επιφυλακή και «με αναμμένη τη μίζα»! Ο,τιδήποτε χερσαίο επιχειρησιακό επί ποδός και «με το δάχτυλο στη σκανδάλη»! Ανακλήθηκαν εκτάκτως όλες οι άδειες, το σύνολο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδας βρίσκεται σε εντυπωσιακά πλήρη ετοιμότητα!
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνε το λάθος τώρα! Δώσε την αφορμή να στείλεις αδιάβαστους τους δικούς σου και να σου πει μετά η Ελλάδα για Αγιές Σοφιές, χαλιά και τα παιδικά σου όνειρα!
Κάνε το λάθος, κότα λιράτη! Σε περιμένουμε! Κάνε το λάθος! Μπορείς;
Θα σου πει το ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ το τι γίνεται με σένα: Μπορείς να κάνεις το λάθος γιατί είσαι μπουνταλάς αλλά δεν θέλεις να το κάνεις και δεν θα το κάνεις. Chicken!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση