GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη του ψυκτικού για τη δολοφονία της 63χρονης

Νέα αναβολή πήρε η δίκη του ψυκτικού που κατηγορείται ότι σκότωσε με σφυρί την 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά, ύστερα από καβγά που είχαν...

Νέα αναβολή πήρε η δίκη του ψυκτικού που κατηγορείται ότι σκότωσε με σφυρί την 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά, ύστερα από καβγά που είχαν μεταξύ τους για την συντήρηση του κλιματιστικού της.
Η εκδίκαση της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης θα ορισθεί σε νέα ημερομηνία, διότι δεν κατέστη δυνατόν να παραστούν στη σημερινή δίκη η κόρη και γιος της θανούσας.
Σημειώνεται ότι η κόρη της 63χρονης είναι η βασική μάρτυρας, καθώς είναι αυτή που βρήκε τη μητέρα της μέσα σε μία λίμνη αίματος στο διαμέρισμα της στην Καλαμαριά.
Ο δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Νίκος Διαλυνάς δήλωσε στο ThessToday.gr ότι “η υπόθεση αναβλήθηκε διότι δεν μπόρεσαν να παραστούν τρεις μάρτυρες κατηγορίας και συγκεκριμένα τα δύο παιδιά του θύματος και ένας ακόμη μάρτυρας που τους ήθελε η υπεράσπιση και γι’αυτό συνηγορήσαμε και εμείς στην αναβολή της υπόθεσης γιατί κρίναμε ότι είναι απαραίτητη η παρουσία τους”.
"Από εδώ και πέρα πλέον θα ξαναπροσδιοριστεί η δίκη από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών και υπολογίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο θα έχουμε πάλι δικάσιμο”, συμπλήρωσε ο κ. Διαλυνάς και πρόσθεσε ότι “πρόκειται για μία δίκη με ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον. Για πρώτη φορά κατόπιν παραγγελίας της ανακρίτριας έχει εξεταστεί ο κατηγορούμενος όχι μόνο από ψυχιάτρους αλλά και από νευρολόγους”.
“Για πρώτη φορά στα όσα ισχύουν μέχρι σήμερα ψάχνει το δικαστήριο και έψαξε και η ανακρίτρια αν υπάρχει και κάποια νευρολογική βλάβη κυρίως στον εγκέφαλο και συγκεκριμένα στο τμήμα το οποίο ελέγχει τα συναισθήματά και τις αναστολές, διότι όπως γράφει και στη διάταξη της δεν μπορεί να εξηγηθεί πώς ένας νομοταγής και φιλήσυχος πολίτης έφτασε στο σημείο να διαπράξει αυτό το έγκλημα”, εξήγησε ο δικηγόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση