GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανασύνδεση στη σόουμπίζ - Μετά από 6 μήνες είναι ξανά μαζί

Μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους αποφάσισαν να δώσουν η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος. Έπειτα από έξι μήνες που έμειναν χωρ...

Μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους αποφάσισαν να δώσουν η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος. Έπειτα από έξι μήνες που έμειναν χωριστά, σύμφωνα με τη Reallife, η ταλαντούχα ηθοποιός, που από τη νέα σεζόν θα αναλάβει ως παρουσιάστρια την πρωινή ζώνη του Mega και ο βολεϊμπολίστας και personal trainer είναι ξανά ζευγάρι.

Αν και έζησαν έξι ευτυχισμένα χρόνια μαζί, τα περισσότερα από τα οποία συγκατοικούσαν, τον περασμένο Νοέμβριο πήραν την απόφαση να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Η είδηση του χωρισμού τους εξέπληξε πολλούς αφού επρόκειτο για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Οι δυο τους μάλιστα είχαν γίνει και νονοί ενός μικρού κοριτσιού, ισχυρή ένδειξη ότι είχαν μπει στη διαδικασία προγραμματισμού μιας κοινής ζωής. Οι εξελίξεις όμως ανέτρεψαν τις προσδοκίες.

Η Δανάη έφυγε από το σπίτι όπου έμεναν στην περιοχή του Χαλανδρίου και επέστρεψε στο πατρικό της μαζί με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Όπως αποδείχτηκε ωστόσο, ο χωρισμός τους ήταν απλώς ένα διάλειμμα. Το διάστημα αυτό ήταν αρκετό για να διαπιστώσουν τόσο η Δανάη όσο και ο Πάνος, πως η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από την αρχική τους απόφαση.

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα, εκτός από τις υποσχόμενες εξελίξεις στα επαγγελματικά της ηθοποιού, η επανασύνδεση έφερε τη χαρά και στην προσωπική ζωή της. Η Δ. Μπάρκα έχει ήδη επιστρέψει και συγκατοικεί με τον σύντροφό της όμως κοινή επιθυμία τους, σύμφωνα με το περιβάλλον τους, είναι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους για αυτή τη σχέση.

Αυτό το διάστημα, έπειτα από μια σύντομη καλοκαιρινή απόδραση με φίλες της στη Μήλο, η Δανάη πηγαινοέρχεται στις εγκαταστάσεις του Mega, όπου έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την εκπομπή, που θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας το φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση