GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ του (πρώην υπουργού Άμυνας) Αποστολάκη για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς...

Idiotες   Ο πρώην υπουργος Αμυνας επι ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Αποστολακης στο Mega για τους οκτώ Τούρκους που ήρθαν μετά την αποτυχία του πραξικοπ...

Idiotες 

Ο πρώην υπουργος Αμυνας επι ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Αποστολακης στο Mega για τους οκτώ Τούρκους που ήρθαν μετά την αποτυχία του πραξικοπήματος κατά Ερντογαν:
«Ακόμα και τη στιγμή που ήρθε το ελικόπτερο με τους 8 έγινε μία προσπάθεια να επιστρέψει το ελικόπτερο πίσω, αλλά είχαν χαθεί οι επικοινωνίες. Όταν έγινε η προσγείωση του ελικοπτέρου προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Ακάρ, γιατί θα είχε κλείσει το θέμα πολύ πιο ομαλά. Όταν μου ζήτησε ο Ακάρ να γυρίσουν οι 8 στην Τουρκία είχε εξελιχθεί η κατάσταση, είχαν συλληφθεί, είχαν μπει στη διαδικασία του ασύλου, είχε μπει η δικαιοσύνη στη μέση, δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει τίποτα. Το θέμα ήταν εκείνη τη στιγμή, πριν γίνουν αποδεκτοί, να υπήρχε κάποια συνεννόηση και να γινόταν αυτό που έπρεπε».

Μέχρι σήμερα ήμουν πεπεισμένος ότι ο μεγαλύτερος ξεφτίλας που να έχει ντροπιάσει τις ΕΔ από εκείνον τον ανεκδιήγητο Τόσκα, δεν υπήρξε τα τελευταία χρόνια. Προφανέστατα έκανα λάθος, γιατί αυτό το ανδρείκελο, τον ξεπερνά κατά πολύ σε κυνισμό, χυδαιότητα, ανανδρία. Και στα παλιά μου τα παπούτσια αν είναι «βάτραχος» ή ιγκουάνα. Πιο πολύ σε σαύρα μου φαίνεται, πράσινη και σιχαμερή.

ΥΓ: Αξίζει να σημειωθεί πως όλες εκείνες οι αριστερές, αριστερίζουσες και αριστερόστροφες πσυχούλες, έχουν διαμαρτυρηθεί σχεδόν για τα πάντα κατά καιρούς, πηγαίνοντας στην τουρκική πρεσβεία, ακόμη και για να υποστηρίξουν κοινούς τρομοκράτες και δολοφόνους (αντικειμενικά, όχι αλά τούρκα). Γι’ αυτούς τους δύστυχους 8 που παζάρευε χυδαία ο Τσίπρας και η συμμορία του, τσιμουδιά. Άχνα.
Και αναρωτιέμαι πότε επιτέλους θα το πάρουν χαμπάρι ότι οι ευαίσθητοι δικαίωματιστές δεν ενδιαφέρονται ούτε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ούτε για τον Γρηγορόπουλο, ούτε για τον Κωστόπουλο, ούτε για το Μάγγο, ούτε για την Τοπαλούδη, ούτε για την Τούνη, ούτε για κανέναν. Ανθρώπους, αξίες, ιδέες, δικαιώματα, όλα τα βλέπουν σαν υλικά οικοδόμησης των αρρωστημένων ιδεολογημάτων τους. Άι σιχτίρ πια σιχάματά!
Ο κυρ-Νώντας, ο Έφορος.

Yannis Koutsomitis
Ο Αποστολάκης ήθελε να καταλύσει το κράτος δικαίου στη χώρα, αλλά "μπήκε στη μέση η δικαιοσύνη" και δεν πρόλαβε...
Τι ακούμε στην ψύχρα από αυτούς τους ανθρώπους και τι άλλο ακόμη θ' ακούσουμε...
Είναι που μας είχαν διαβεβαιώσει πως θα είναι κάθε γράμμα του Συντάγματος. Δεν μας είπαν όπως ποιό Σύνταγμα εννοούσαν. Μάλλον του Τσαουσέσκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση