GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

AEK: Συμφώνησε και επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ματ Λοτζέσκι

Ο Ματ Λοτζέσκι επιστρέφει στην Ελλάδα, έπειτα από έναν χρόνο παρουσίας στην Τουρκία και την Τόφας. Ο 35χρονος άσος έφτασε σε συμφωνία με ...

Ο Ματ Λοτζέσκι επιστρέφει στην Ελλάδα, έπειτα από έναν χρόνο παρουσίας στην Τουρκία και την Τόφας. Ο 35χρονος άσος έφτασε σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου.
Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν εστιάσει την προσοχή τους στον «Λότζο» τις τελευταίες μέρες και κατάφεραν να έρθουν σε οριστική συμφωνία μαζί του πριν από λίγο.
Με την κίνηση αυτή η ΑΕΚ ισχυροποιεί την περιφερειακή γραμμή της, με έναν παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου, που προέρχεται από γεμάτες σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα γνωρίζει πολύ καλά και την ελληνική πραγματικότητα, καθώς για 6 σεζόν βρέθηκε στην χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.
Παράλληλα, αναμένεται να γίνει η δεύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι, μετά την απόκτηση του Γιανίκ Μορέιρα, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να θέτει ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν με την απόκτηση του διεθνή Βέλγου άσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση