GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρκυρα: Πλήρωσαν… ακριβά το beach party στη Δασιά - Δύο συλλήψεις και πρόστιμο 10.000 ευρώ

Στη σύλληψη δύο ατόμων για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές ...

Στη σύλληψη δύο ατόμων για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στην Κέρκυρα, το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το corfupress.com οι δύο συλληφθέντες φέρεται να διοργάνωσαν beach party στη Δασιά, κάτι που απαγορεύεται λόγω του ιού.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν χθες Τετάρτη (29-07-2020) το απόγευμα στην Κέρκυρα, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών κατά τη διάρκεια ελέγχου, δύο (2) αλλοδαποί για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν χτες το απόγευμα σε παραλία της Κέρκυρας, να έχουν διοργανώσει υπαίθρια εκδήλωση, παραβιάζοντας την επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης δημόσιων εκδηλώσεων, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας στο πλαίσιο της οποίας επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους (10.000) ευρώ.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση