GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μύκονος: Πώς θα «μπλοκάρει» τα πριβέ πάρτι η ΕΛ.ΑΣ. - BINTEO

Αυστηρά μέτρα θα λάβουν οι αρχές προκειμένου να σταματήσουν τα πριβέ πάρτι στα νησιά με αφορμή τα όσα συνέβησαν σε βίλες στη Μύκονο. ...

Αυστηρά μέτρα θα λάβουν οι αρχές προκειμένου να σταματήσουν τα πριβέ πάρτι στα νησιά με αφορμή τα όσα συνέβησαν σε βίλες στη Μύκονο. Τα παράνομα πάρτι γίνονταν γνωστά μέσω «κραχτών» στο διαδίκτυο και σε beach bar. Εντοπίζουν τους υποψήφιους πελάτες και «σκανάρουν» τις τσέπες τους, προκειμένου να κυμανθεί το τιμολόγιο από 150 μέχρι 1500 ευρώ.

Οι φερόμενοι ως «αχυράνθρωποι»-βιτρίνες είναι ενδεχομένως οι διοργανωτές των πάρτι. Άλλο ρόλο φαίνεται να έχουν οι «διαχειριστές» των πολυτελών κατοικιών. Το ίδιο δήλωσε και ο 38χρονος που συνελήφθη χτες τα ξημερώματα στη Μύκονο. Δήλωσε όμως και υπεύθυνος ηχοσυστήματος ή αλλιώς ο γνωστός «αυτοφωράκιας».

Πώς θα «μπλοκάρει» τα πάρτι η ΕΛΑΣ

Το «τέχνασμα» της ηχορρύπανσης: Μέσω των καταγγελιών για πολύ δυνατή μουσική, όπως έγινε και στην περίπτωση σύλληψης του 38χρονου. Πήγε στο χώρο η αστυνομία αναζητώντας τον διαχειριστή και στη συνέχεια τον συνέλαβε, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Drones-εντοπιστές: Θα εντοπίζουν τους συνωστισμούς σε συγκεκριμένους χώρους.

Insiders (Δούρειοι Ίπποι) αστυνομικοί: Θα προσπαθήσουν οι αστυνομικοί να γίνουν υποψήφιοι πελάτες, προκειμένου να λαμβάνουν πρώτοι τις πληροφορίες για το που θα γίνονται τα πάρτι.

Μόλις εντοπιστούν τα στίγματα τοποθεσίας που αποστέλλουν τα κυκλώματα αυτά, θα υπάρχουν «τροχονόμοι» που θα αποτρέπουν την προσέλευση στα πάρτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση