GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσία: Έζησε τον τρόμο στα χέρια του πρώην συζύγου της - Την έβαλε σε σάκο και την μετέφερε στο δάσος

Τον απόλυτο τρόμο στα χέρια του πρώην συζύγου της έζησε μία 34χρονη στη Ρωσία. Σύμφωνα με τη The Sun, ο 35χρονος Yaroslav Fokin απήγα...

Τον απόλυτο τρόμο στα χέρια του πρώην συζύγου της έζησε μία 34χρονη στη Ρωσία. Σύμφωνα με τη The Sun, ο 35χρονος Yaroslav Fokin απήγαγε την 34χρονη αθλήτρια Elena Rukhlyada μέσα από το διαμέρισμα της, την έβαλε μέσα σε σάκο και την μετέφερε στο δάσος.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 35χρονος αφού έφτασε στο δάσος, έβγαλε την 34χρονη από τον σάκο την έλυσε και της προσέφερε λουλούδια σαν να πρόκειται για ρομαντικό ραντεβού.

“Είχα τρομάξει πάρα πολύ γιατί πριν από περίπου έναν μήνα είχε γίνει έξαλλος μαζί μου και μου είχε πει ότι θα με σκοτώσει. Για αυτό και αποφάσισα να μην αντισταθώ... Προσπαθούσα σπάσω την ταινία με την οποία με είχε δέσει μασώντας την, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι ήταν αδύνατο να αποδράσω. Πίστεψα πως ήρθε το τέλος μου. Με μετέφερε σε ένα μέρος μέσα στο δάσος και μου έδωσε λουλούδια λες και ήμασταν σε ρομαντικό ραντεβού”, είπε η Elena Rukhlyada μιλώντας στην ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda. Αναφερόμενη στον 35χρονο δήλωσε ότι ζήλευε πολύ λέγοντας πως: “Διαρκώς προσπαθούσε να με περιορίσει”.

Στο βρετανικό δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο Yaroslav Fokin εισέβαλε στο διαμέρισμα της Elena Rukhlyada πέρσι, ακινητοποίησε και έδεσε την αθλήτρια και μία φίλη της και στη συνέχεια έβαλε την 34χρονη στον σάκο.

Ο 35χρονος κρίθηκε ένοχος για την απαγωγή της Εlena Rukhlyada.

Πηγή πληροφοριών: The Sun

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση