GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Αν δεν ευσταθούν οι καταγγελίες Καλογρίτσα, ο Παππάς να του κάνει μήνυση

Να υποβάλει μήνυση σε βάρος του κ. Καλογρίτσα για συκοφαντική δυσφήμηση, εάν δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του, κάλεσε τον Νίκο Παππά, ο υπ...

Να υποβάλει μήνυση σε βάρος του κ. Καλογρίτσα για συκοφαντική δυσφήμηση, εάν δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του, κάλεσε τον Νίκο Παππά, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Σε διαφορετική περίπτωση, ανέφερε ότι πρέπει να αποπεμφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και αν δεν το κάνει σημαίνει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδέχεται αυτές τις πρακτικές.
Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο κ. Παππάς έστησε τότε έναν διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και μεσολαβούσε υπέρ μια εταιρείας με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι που παραβιάζουν τον νόμο ζητώντας να παρέμβει αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη.Στο ίδιο πλαίσιο, ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε λόγο για σπείρα, για συνωμοσία και στήσιμο από την τότε κυβέρνηση ενός διαγωνισμού που όπως υποστήριζε η ίδια ήταν αδέκαστος. «Ο κ. Τσίπρας τώρα που τα έμαθε οφείλει να μην κρύβεται και να πάρει αποφάσεις. Αν και είναι αστείο να πιστέψουμε ότι ο κ. Παππάς τα έκανε χωρίς να τα ξέρει (ο Τσίπρας)», είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Πρόσθεσε ακόμη ότι «στο δικαστήριο μεταξύ του Καλογρίτσα και της εταιρείας CCC , η οποία διεκδικεί από τον κ. Καλογρίτσα 3 εκατ. ευρώ, κατέθεσε ενόρκως και δια των δικηγόρων του ότι αυτά τα 3 εκατ. δεν τα χρωστάει στην εταιρεία αυτή, γιατί του τα έδωσε η εταιρεία με τη μεσολάβηση του κ. Νίκου Παππά ώστε να δώσει την εγγυητική για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Δηλαδή ο κ. Νίκος Παππάς τότε έστησε έναν διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, στον οποίο ο αδέκαστος διαιτητής-υπουργός, μεσολαβούσε υπέρ μιας εταιρείας του κ. Καλογρίτσα με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι , οι οποίες παραβιάζουν και τον νόμο, καθώς το αδίκημα θεωρείται ξέπλυμα βρώμικου χρήματος».
Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, τώρα ο κ. Παππάς έχει δύο δρόμους. «Ο ένας δρόμος είναι να κάνει αμέσως μήνυση στον κ. Καλογρίτσα, καθώς αυτό είναι μια συκοφαντία εναντίον του και τότε ο κ. Καλογρίτσας οφείλει να παρουσιάσει τα όποια αποδεικτικά στοιχεία έχει για να αποδείξεις τους ισχυρισμούς του. Ή εάν ο κ. Παππάς δεν πάει στα δικαστήρια τον κ. Καλογρίτσα οφείλει αμέσως ο ΣΥΡΙΖΑ να τον αποπέμψει. Διότι αν δεν τον αποπέμψει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ πια υπάρχει αυτή καταγγελία στο δικαστήριο σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται αυτού του τύπου τις πρακτικές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Σχολιάζοντας την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα, ανέφερε ότι «το ένα που απάντησε είναι ότι δικηγόρος του κ. Καλογρίτσα είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος , ο οποίος διώκεται για τη Novartis. Τι σχέση έχει η παράνομη δίωξη για δωροδοκία του κ. Λοβέρδου από την κ. Τουλουπάκη για τη Novartis με την αυτοτελή αυτή υπόθεση, όπου ο κ. Καλογρίτσας καταγγέλλει στο δικαστήριο ότι τα 3 εκατ. του τα έδωσε ο κ. Νίκος Παππάς μέσω μιας εταιρείας για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις άδειες. Η δεύτερη απάτη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι εμείς κόψαμε τον κ. Καλογρίτσα γιατί δεν πλήρωσε τα λεφτά».
Στο σημείο αυτό ο υπουργός Ανάπτυξης διευκρίνισε ότι «δεν έκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Καλογρίτσα εκτός αν υποθέσουμε ότι το κόμμα μπορεί να αποφασίζει για τη διενέργεια ενός δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού –που φαντάζομαι όχι-αλλά θυμήθηκα αμέσως όταν έκανε την ανακοίνωση χθες ο ΣΥΡΙΖΑ ότι εμείς κόψαμε τον Καλογρίτσα επειδή δεν πλήρωσε τα 20 εκατ. ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση