GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόλο γυναικών: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός για έβδομη σερί σεζόν

Πρωταθλητής στη γυναικεία υδατοσφαίριση αναδείχθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη επικράτησε σήμερα...

Πρωταθλητής στη γυναικεία υδατοσφαίριση αναδείχθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη επικράτησε σήμερα 11-9 στο Λαιμό της Βουλιαγμένης και με 2-0 νίκες στη σειρά των τελικών, κατέκτησε τον τίτλο της Α΄ εθνικής κατηγορίας. Αυτό είναι συνολικά το 11ο πρωτάθλημα για τον σύλλογο του Πειραιά, που έπιασε στην κορυφή της σχετικής λίστας τον ΝΟΒ.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 2-4, 4-2

Η Βουλιαγμένη εμφανίστηκε σαφώς πιο ανταγωνιστική σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής (5/7) και προηγήθηκε 3-2 στις αρχές της δεύτερης περιόδου. Στο σημείο εκείνο η Σταματοπούλου απέκρουσε πέναλτι της Κοντονή και άλλαξε τη ροή του αγώνα. Οι «ερυθρόλευκες» πήραν τα ηνία και με σερί 5-0 προηγήθηκαν 7-3 στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου, με δύο διαδοχικά γκολ της Τσουκαλά και νέα απόκρουση της Σταματοπούλου σε πέναλτι της Ξενάκη.

Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε 9-5, αλλά οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου έκαναν μία τελική προσπάθεια και μείωσαν σε 9-7 με δύο σερί γκολ της Ξενάκη και 10-9 με δύο διαδοχικά τέρματα της Γρηγοροπούλου (είχε μεσολαβήσει ένα γκολ της Ελευθεριάδου), τρία λεπτά πριν τη λήξη. Ο Χάρης Παυλίδης πήρε τάιμ άουτ, ο Ολυμπιακός κέρδισε αποβολή και η Μαργαρίτα Πλευρίτου «έγραψε» το 11-9, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση