GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ! Δύο από το ΚΙΝΑΛ και ένας από τη ΝΔ...

Ασκηση δίωξης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής και για τα 8 αδικήματ...

Ασκηση δίωξης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής και για τα 8 αδικήματα που πρότεινε στο πόρισμα της η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης.

Στην ψηφοφορία δεν πήραν μέρος ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25. Ψήφισαν 180 βουλευτές από τη ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από τη Βουλή λίγο πριν γίνει η ψηφοφορία για την παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Τα "ναι" ήταν 177. Τρία ψηφοδέλτια βρέθηκαν άκυρα κάτι που όπως αναμενόταν προκάλεσε συζητήσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις στα κοινοβουλευτικά πηγαδάκια, από τα τρία άκυρα τα δύο προέρχονται από βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και το ένα από βουλευτή της ΝΔ της "καραμανλικής" πτέρυγας.
Ο Κοινοβουλευτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση