GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΦΩΦΗ ΑΓΡΙΕΨΕ! Εκτακτη σύγκληση του ΚΙΝΑΛ μετά την αποχή Παπανδρέου και Καστανίδη...

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ καθώς η Φώφη Γεννηματά, αντιδρώντας δυναμικά, συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα για την αποχή των Γιώργ...

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ καθώς η Φώφη Γεννηματά, αντιδρώντας δυναμικά, συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα για την αποχή των Γιώργου Παπανδρέου και Χάρη Καστανίδη από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις.

Η Φώφη Γεννηματά συγκαλεί αύριο στις 14:00 την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος με αντικείμενο συζήτησης την επιλογή αποχής του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και του Χ. Καστανίδη από τη ψηφοφορία του νομοσχεδίου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

«Συγκαλώ αύριο Παρασκευή στις 14:00 μ.μ. την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής με θέμα τα όσα συνέβησαν στην σημερινή Κοινοβουλευτική διαδικασία» δήλωσε η κ.Γεννηματά.

Οι υπόλοιποι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής που ακολούθησαν την γραμμή του κόμματος και υπερψήφισαν επί της αρχής το νομοσχέδιο, όπως είχε αποφασισθεί τις προηγούμενες ημέρες με τη συμμετοχή και του κ. Καστανίδη, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δυσαρεστημένοι από την στάση που τήρησαν οι συνάδελφοί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση