GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρκυρα: Συνδέουν τη διπλή δολοφονία με το φονικό στη Βάρη - Νέα στοιχεία για τα θύματα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη διπλή δολοφονία, που συνέβη χθες το απόγευμα, στον Χαλικούνα της Κέρκυρα...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη διπλή δολοφονία, που συνέβη χθες το απόγευμα, στον Χαλικούνα της Κέρκυρας. Οι δύο αλλοδαποί άνδρες βρέθηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους, στο πάρκινγκ της βίλας που είχαν νοικιάσει από τις 21 Ιουνίου και για δύο ακόμη μήνες.

Στο σημείο βρέθηκαν πάνω από 30 κάλυκες ενώ το εγκληματολογικό της Αστυνομίας ελέγχει εξονυχιστικά το αμάξι αλλά και το σπίτι προκειμένου να συλλέξει υλικό. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι τα θύματα δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, καθώς αιφνιδιάστηκαν από τους δράστες και δέχτηκαν "βροχή” από πυροβολισμούς. Τους νεκρούς βρήκε μία γυναίκα η οποία αμέσως ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη και εκείνος την αστυνομία.

Τα θύματα της άγριας δολοφονίας είναι ο Άλαν Κόζαρ από το Μπαρ του Μαυροβουνίου και ο Νταμίρ Χάτζιτς από το Ούζιτσε της Σερβίας. Και οι δυο τους ήταν καταζητούμενοι τόσο από τις αστυνομικές Αρχές Σερβίας και Μαυροβουνίου, ενώ είχε εκδοθεί και διεθνές ένταλμα σύλληψης. Φέρονται επίσης να κατείχαν πλαστά διαβατήρια.

Από την πρώτη στιγμή τα ΜΜΕ του Μαυροβουνίου έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο ανδρών, ενώ συσχετίζουν την περίπτωση της διπλής δολοφονίας στην Κέρκυρα με εκείνη στις αρχές του έτους στη Βάρη. Τότε είχαν δολοφονηθεί οι Ιγκόρ Ντέντοβιτς και ο Στέβαν Σταμάτοβιτς (ήταν οι “αρχηγοί” των “Σκαλιάρι”), οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ήταν φίλοι του Κοζάρ, που δολοφονήθηκε στον Χαλικούνα.

Τα θύματα φέρεται να ανήκαν σε εγκληματική οργάνωση που ήταν γνωστή στην αστυνομία του Μαυροβουνίου για πολλά χρόνια.

Ο Κοζάρ συνελήφθη με μια ομάδα που κατηγορείται ότι σκότωσε τον Σλάβολιουμπ Σέκετς, φερόμενο ως αρχηγό άλλης εγκληματικής οργάνωσης.

Επίσης, καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι ετών και δέκα μηνών ως δράστης τριών εκρήξεων σε ξενοδοχείο στο Becici και εκβίαση ενός Σέρβου επιχειρηματία, συνιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

Ακόμη, έχει εκδοθεί ένταλμα εναντίον του, έτερου νεκρού, Χάντζιτς για τη δολοφονία ενός από τα υψηλότερα μέλη της μαφίας του Kavač.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση