GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ! ΚΡΥΒΕΙ συμφέροντα "κολλητών" η ακύρωση πτήσεων από την Αγγλία...

Konstantinos Vergos   Η Ελλάδα ακύρωσε για άλλες δύο βδομάδες πτήσεις από Αγγλία και στην Αγγλία λένε ότι ο Θεοχαρης θα κρατήσει την κα...

Konstantinos Vergos 

Η Ελλάδα ακύρωσε για άλλες δύο βδομάδες πτήσεις από Αγγλία και στην Αγγλία λένε ότι ο Θεοχαρης θα κρατήσει την καραντίνα για άλλες τρεις εβδομάδες για τουρίστες. Αν αυτό είναι αλήθεια, ο τύπος είναι για τα πανηγύρια, όταν ήδη Ισπανία και Γαλλία άνοιξαν και οι Εγγλεζοι θα κλείσουν πλέον εκεί διακοπές αλλά και στην Τουρκια. Ο Θεός να βάλει το χέρι του, με αυτους που κυβερνάνε στην Ελλαδα. Δεν υπάρχει σωτηρία.

Αρχίζω να πιστεύω ότι όλη αυτή η καθυστέρηση στο άνοιγμα της τουριστικής αγοράς, παρότι στην αρχή δικαιολογείτο, ίσως επιτεινεται ώστε να εξυπηρετεί και κάποια συμφέροντα επιχειρηματιων, κολλητων πολιτικής εξουσιας, που θα αγοράσουν τουριστικές μονάδες στην Ελλάδα μισοτιμης πάνω στην κρίση. Είναι απίστευτο να γίνονται τόσα παιδαριωδη λάθη κατά λαθος.

Την τιμητική της έχει η χώρα και ο Έλληνας ΠΘ στον Βρετανικό τύπο σημερα. Πρωτοσέλιδα με αναλυτικές αναφορές αγανακτισμενων Εγγλεζων με την "αλλοπρόσαλλη απόφαση Μητσοτακη' όπως την χαρακτηριζουν. Άδικα, διότι είναι απόφαση Θεοχαρη. Πραγματικό Επίτευγμα! Με περιγραφές Εγγλεζων για τις ακυρώσεις διακοπών τους για 3η φόρα, που μάλλον θα έχουν και μακροπροθεσμες επιπτώσεις για τις προτιμήσεις των Εγγλεζων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση