GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μενεγάκη: Σφίγγεται η καρδιά μου - Τι αποκάλυψε για τον διάλογο με τον Μάκη Παντζόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ

Αντίστροφα μετρά η Ελένη Μενεγάκη, λίγες μόνο ώρες μέχρι την ολοκλήρωση της εκπομπής της.... Η παρουσιάστρια ζήτησε από τον σκηνοθέτη στ...

Αντίστροφα μετρά η Ελένη Μενεγάκη, λίγες μόνο ώρες μέχρι την ολοκλήρωση της εκπομπής της....
Η παρουσιάστρια ζήτησε από τον σκηνοθέτη στην έναρξη της σημερινής εκπομπής να δώσει ξανά το ανοιχτό πλάνο, το γενικό, στο οποίο φαίνεται όλο το πλατό και σχολίασε «Να το ευχαριστηθώ ως τηλεθεατής, πάμε άλλη μία, έτσι να το ευχαριστηθούμε, να ευχαριστιόμαστε το κάθε λεπτό που είμαστε καλά και είμαστε μαζί με ανθρώπους που αγαπάμε σε καταστάσεις που μας αρέσουν. Όταν λέω καταστάσεις εννοώ όπου και να είμαστε, στη δουλειά στο σπίτι... Να ευχαριστιόμαστε την κάθε στιγμή, κάθε στιγμή είναι μοναδική. Έχω γίνει φιλόσοφος, το περιμένατε από εμένα;» είπε η παρουσιάστρια.
«Την Παρασκευή που έφυγα από εδώ και ήμουν έτσι όπως ήμουν, πήγα σπίτι μου κατά τις 9 το βράδυ, έβαλα κάτω τον Μάκη. Το τι του έλεγα! Τι αναπτύξεις του έκανα! Κάποια στιγμή μου λέει: «αγάπη μου είσαι καλά»; Είμαι σε φάση φιλοσοφική; Δεν το συνηθίζω του λέω... Είπα πολύ ωραία πράγματα μόνο που τα ξεχνάω, βγαίνουν μόνα τους, αυθόρμητα» πρόσθεσε.
Η παρουσιάστρια που παρουσιάζει και στιγμές από τα 15 χρόνια της στο κανάλι, βρίσκεται συχνά στο μοντάζ για να βλέπει τα αποσπάσματα που επιλέγουν οι συνεργάτες της. «Κάθε ημέρα μέχρι αύριο που θα κλείσουμε, εννοείται γυρνάμε τον χρόνο πίσω. Σήμερα και πάλι, τι θέλω και ανεβαίνω στο μοντάζ... Μια χαρά μπαινοβγαίνω εγώ σε αυτά τα πλατό, εκεί πέρα πάνω στο μοντάζ κάπως σφίγγεται η καρδιά μου, με χαλάει με μια έννοια. Δεν θα ξανανέβω αύριο, τέλος. Τα βλέπω αλλιώς από κάτω» σχολίασε η Ελένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση