GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας για Βασίλη Μάγγο: Μόνη απάντηση μπορεί να είναι η πλήρης διαφάνεια και η δικαιοσύνη

Στην υπόθεση θανάτου του Βασίλη Μάγγου αναφέρεται ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα social media, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα...

Στην υπόθεση θανάτου του Βασίλη Μάγγου αναφέρεται ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα social media, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα για “πλήρη διαφάνεια” και “δικαιοσύνη” και αφήνοντας αιχμές κατά του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, αναφέροντας ότι "έσπευσε χθες να προκαταλάβει το ιατροδικαστικό πόρισμα".

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως “σε ένα ισχυρό, σύγχρονο και σοβαρό δημοκρατικό κράτος, υπάρχουν θεσμοί, διαδικασίες και μια συγκροτημένη λειτουργία για να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου ενός νεαρού παιδιού” για να προσθέσει ότι “όλοι οφείλουν να τα σέβονται. Και ειδικά ο αρμόδιος Υπουργός που έσπευσε χθες να προκαταλάβει το ιατροδικαστικό πόρισμα, χωρίς να βρει δυο λόγια να πει για την πρωτοφανή αστυνομική βία, όπως αποδεικνύεται και από το οπτικοακουστικό υλικό που έχει δημοσιευθεί”.

Όπως τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας, “η μόνη απάντηση μπορεί να είναι η πλήρης διαφάνεια και η δικαιοσύνη. Αυτά επιβάλλει ο σεβασμός στη μνήμη ενός νέου παιδιού που έφυγε άδικα, αλλά και στην οικογένεια του που θρηνεί. Και σίγουρα, όχι σκιές, αναπάντητα ερωτήματα, ατιμωρησία και ύποπτες ενέργειες στη διερεύνηση των αιτίων του θανάτου του Βασίλη Μάγγου”. Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του 26χρονου και τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση