ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΝΤΡΟΠΗ για τον Αδωνι Γεωργιάδη! «Ιδιωτικό θέμα η παρτούζα του πρώην υπουργού με ανήλικο κορίτσι...»

Share it:
Aleka Zorbala 
Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι και Υπουργός, είναι και πατέρας.
Και ισχυρίζεται, ως υπουργός, δημόσια για τον πρώην υπουργό της Ν.Δ. που πιάστηκε στα πράσα από τον κοριό της ΕΥΠ (με εισαγγελική άδεια), να συναλλάσσεται με προαγωγό, που του πάσσαρε ανήλικο κοριτσάκι για παρτουζα μετά ξύλου(!), ότι αυτό το θέμα μπορεί να είναι παράνομο, αλλά είναι ιδιωτικό!!!
Ιδιωτικό θέμα, όταν δημόσιο πολιτικό πρόσωπο, Υπουργός, απολαμβάνοντας ασυλία, αποδεικνύεται, ότι έχει σχέσεις και μάλιστα συστηματικές με κυκλώματα πορνείας και μαστροπείας, εκμετάλλευσης της οικονομικής ανέχειας ανηλίκων, ώστε να πηδάει τρυφερό κρέας και μάλιστα να το πλακώνει και στο ξύλο;;;
Θα περίμενε κανείς, ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, έστω ως πατέρας, έστω και αντανακλαστικά, θα εξέφραζε, αν όχι φρίκη και αποτροπιασμό, έστω μια αποστασιοποίηση από τα δυσώδη πεπραγμένα του συναδέλφου του.
Αλλά η δήλωσή του ισοδυναμεί με πολιτική κάλυψη (όπως κάλυπταν πολιτικά και τον άλλον εκμεταλλευτή των θυμάτων trafficking, τον Νίκο Γεωργιάδη, που ΔΕΝ αθωώθηκε, αλλά έπαψε η ποινική δίωξη λόγω παραγραφής).

Και τολμούν και κάποιοι άλλοι να τρέχουν προς υπεράσπιση του πρώην υπουργού μιλώντας αποπροσανατολιστικά για σεξουαλικά ενήλικο κορίτσι, για συναίνεση κλπ μπούρδες.
Και όλοι αυτοί πάνε με τις γυναίκες και τα παιδιά τους εκκλησία, κατακεραυνώνουν τους αλήτες τους φοιτητές και συνδικαλιστές, διαπομπεύουν γυναίκες ως οροθετικές και μας κουνάνε και το δάχτυλο της νομιμότητας και της ηθικής την ώρα, που έχουν ονειρώξεις με " παρτουζάκι που σου φεύγει το μυαλό για το ξύλο, που θέλει"
Τι ζόφος και τι σήψη εκεί στη γειτονιά των Αρίστων...
fuck y.. και λίγο είναι!
Share it:

Αδ. Γεωργιάδης

Αποκαλύψεις

Κοινωνία

Πολιτική

Πρώτη

Πρώτη Σελίδα

Πρώτη1

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση