GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστίνα Μαραγκόζη: Έπαψαν να υπάρχουν μουσικοί παραγωγοί

“Είχα κανονίσει συναυλίες στην Αμερική, το καλοκαίρι είχα κλείσει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, που έχουν ακυρωθεί και είμαι σε αναμονή. ...

“Είχα κανονίσει συναυλίες στην Αμερική, το καλοκαίρι είχα κλείσει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, που έχουν ακυρωθεί και είμαι σε αναμονή. Ήταν απρόσμενο αυτό, με τα καλά και τα κακά του. Τα είχε όλα”, είπε η Χριστίνα Μαραγκόζη μιλώντας στο Secret.
“Έπαψαν να υπάρχουν μουσικοί παραγωγοί και οι δισκογραφικές εταιρείες άρχισαν να λειτουργούν υποτυπωδώς. Αυτό έφερε μία πολύ μεγάλη αλλαγή, που τη βιώνουμε και σήμερα”, ανέφερε η τραγουδίστρια.
Στο ερώτημα εάν θα άλλαζε κάτι στην επαγγελματική της πορεία η Χριστίνα Μαραγκόζη απάντησε: “ Ίσως κάποιες συνεργασίες που δεν έκανα, ενώ το ήθελα πολύ. Ό,τι έρχεται μπορεί να μας κάνει καλύτερους. Πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας, για να μπορούμε να παλεύουμε τις αντιξοότητες, να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε για την επόμενη ημέρα και να ζούμε το αύριο που έρχεται”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση