GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΑΝ οι άδειες όλων των στρατιωτικών στην Θράκη...

Με απόφαση του Γενικού Επιτελείου Στρατού γίνεται ανάκληση των αδειών όλων των στρατιωτικών που υπηρετούν στην Θράκη και όχι μόνο. Ήδη π...

Με απόφαση του Γενικού Επιτελείου Στρατού γίνεται ανάκληση των αδειών όλων των στρατιωτικών που υπηρετούν στην Θράκη και όχι μόνο. Ήδη πολλές στρατιωτικές μονάδες ετοιμάζουν τα πυρομαχικά καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Πληροφορίες λένε ότι ο “συναγερμός” αυτός οφείλεται στην προετοιμασία των ελληνικών δυνάμεων εν όψη της Παρασκευής 24 Ιουλίου όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μουσουλμανική προσευχή στην Αγία Σοφία αλλά και οι τουρκικές απειλές στο Αιγαίο.

Παράλληλα στον Αερολιμένα Δημόκριτος στην Αλεξανδρούπολη καταφτάνουν 22 στρατιωτικά αμερικανικά ελικόπτερα, τα οποία και θα συναρμολογηθούν εκεί, 300 στρατιωτικά αμερικάνικα οχήματα και περίπου 3000 Αμερικανοί στρατιώτες οι οποία θα μετέχουν στην μεγαλύτερη άσκηση στην Ευρώπη τα τελευταία 25 χρόνια που ετοιμάζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας.

Ο μηχανισμός DEFENDER-Europe 20 και οι παράλληλες δραστηριότητες που ανακοινώθηκαν θα αυξήσουν τη στρατηγική ετοιμότητα και τη διαλειτουργικότητα, ασκώντας την ικανότητα των αμερικανικών στρατευμάτων να αναπτύξουν γρήγορα μια μεγάλη αξιόπιστη δύναμη και εξοπλισμό από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη.

Παράλληλα με τους συμμάχους και τους εταίρους τους, να ανταποκριθούν γρήγορα σε μια πιθανή κρίση, επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στην Ρουμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση