GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: Ένοχος πρώην Συντηρητικός βουλευτής για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες

Πρώην βουλευτής των Τόρι βρέθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες. Ο Τσάρλι Έλφικ, 49 ετών, βουλευτής στο Ντόβερ, αρνήθηκε ό...

Πρώην βουλευτής των Τόρι βρέθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες. Ο Τσάρλι Έλφικ, 49 ετών, βουλευτής στο Ντόβερ, αρνήθηκε ότι άρπαξε τις γυναίκες σε παρόμοιες συνθήκες με διαφορά εννέα ετών. Κατηγορήθηκε για μία σεξουαλική επίθεση το 2007 και για δύο ακόμη εναντίον δεύτερης γυναίκας το 2016. Η σύζυγός του Νάταλι Έλφικ, τώρα βουλευτής στο Ντόβερ, αφού πήρε τη θέση του, λίγο μετά την ετυμηγορία ανακοίνωσε το διαζύγιο στο twitter γράφοντας ότι οι πράξεις του συζύγου τους έθεσαν τέλος στον γάμο τους, έπειτα από 25 χρόνια. Η ποινή του θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο και ενδέχεται να φυλακιστεί.


Ο Έλφικ πρώην δικηγόρος και βουλευτής για δέκα χρόνια, κάποτε θεωρείτο πιθανός υπουργός και είχε μπροστά του λαμπρή καριέρα. Οι ένορκοι τον βρήκαν ένοχο και για τις τρεις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης. Το 2007 ο πρώην πολιτικός κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε μία γυναίκα, περίπου 30 ετών, στο σπίτι του στο Λονδίνο, το πρώτο βράδυ που η σύζυγός του έλειπε μετά τη γέννηση του γιου τους. Ανάγκασε το θύμα να πέσει στον καναπέ και χούφτωσε το στήθος της ενώ προσπάθησε να τη φιλήσει, προτού αρχίσει να την κυνηγάει στην κουζίνα προσπαθώντας να πιάσει τα οπίσθιά της, τραγουδώντας "είμαι άτακτος Τόρι (I'm a naughty Tory).
Η γυναίκα είπε στους ενόρκους: "Προσπάθησε να με φιλήσει και μετακίνησα το κεφάλι μου, με έσπρωξε πίσω από τους ώμους. Έβαλε το γόνατό του ανάμεσα στα πόδια μου και χούφτωσε το στήθος μου". Ο Έλφικ είπε στο δικαστήριο ότι προσπάθησε να τη φιλήσει έπειτα από παρεξήγηση αλλά αρνήθηκε τη σεξουαλική επίθεση. Τον Απρίλιο του 2016 επιτέθηκε δύο φορές σε μία υπάλληλο του Κοινοβουλίου περίπου 20 ετών, αφού πρώτα προσπάθησε να τη φιλήσει και να χουφτώσει το στήθος της. "Είχε το στόμα του ανοικτό συνεχώς προσπαθώντας να με φιλήσει, ήταν ένα αηδιαστικό, βρωμερό χάλι" είπε η γυναίκα. Η δεύτερη επίθεση έγινε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους όταν έφερε το χέρι του ανάμεσα στους μηρούς της και κινήθηκε προς τα γεννητικά της όργανα. Ο Έλφικ είπε ότι είχε γοητευθεί από αυτήν και επιθυμούσε σεξουαλική σχέση μαζί της. Επίσης, είχε σχέση με τρίτη γυναίκα για δύο χρόνια. Μετά την ετυμηγορία ο Έλφικ συναντήθηκε σε ιδιωτική αίθουσα με τη σύζυγό του χωρίς την παρουσία δικηγόρου. Η συναντησή τους διήρκεσε δέκα λεπτά ,σύμφωνα με τη MailOnline, και αμέσως μετά η φυναίκα έφυγε με ταξί απ' όπου και έκανε την ανάρτηση για το διαζύγιό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση