GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιά στις Κεχριές: "Πολύ κοντά σε σπίτια οι φλόγες" λέει ο Δήμαρχος Κορινθίων

"Είναι μεγάλη η φωτιά στις Κεχριές. Βρίσκεται στον οικισμό Siemens και στο χωριό Γαλατάκι. Εκκενώθηκε η κατασκήνωση που υπήρχε σ...

"Είναι μεγάλη η φωτιά στις Κεχριές. Βρίσκεται στον οικισμό Siemens και στο χωριό Γαλατάκι. Εκκενώθηκε η κατασκήνωση που υπήρχε στην περιοχή με 500 παιδιά, όπως και οι οικισμοί" δήλωσε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Τόνισε ότι η φωτιά είναι κοντά σε σπίτια και ήδη έχει επικοινωνήσει και με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

"Εκείνο που βλέπω είναι πως βρίσκονται πολύ κοντά στα σπίτια οι φλόγες. Δεν μπορώ να ξέρω αν έχουν καεί κάποια σπίτια στην περίμετρο . Γίνονται οι προσπάθειες που πρέπει και ελπίζω να τεθεί υπό έλεγχο. Τα παιδιά από την κατασκήνωση έχουν μεταφερθεί στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού Ξυλοκέριζα. Είναι ασφαλή όλα τα παιδιά. Κινδυνεύουν κάποια σπίτια και έχουν εκκενωθεί. Οι κάτοικοι έχουν κατέβει προς τα κάτω, κοντά στην παραλία, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις" είπε.

Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι κινδυνεύουν τα σπίτια -το πολύ δέκα - που βρίσκονται στην κορυφή του λόφου που υπάρχει πάνω από τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση