GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηράκλειο: Στην Εντατική Ελληνοαμερικανίδα με κορονοϊό

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται η 64χρονη γυναίκα που μεταφέρθηκε τη Δευτέρα εσπευσμένα από τη...

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται η 64χρονη γυναίκα που μεταφέρθηκε τη Δευτέρα εσπευσμένα από τη Ρόδο στο Ηράκλειο. Η 64χρονη Ελληνοαμερικανίδα που νοσεί από κορονοϊό διακομίστηκε στις 3 τα ξημερώματα διασωληνωμένη και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση τη ΜΕΘ, όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr ο Διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Τερζάκης.

Στην κλινική covid του Βενιζελείου, νοσηλεύεται και ο 44χρονος από τη Ρουμανία ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από ξενοδοχείο καραντίνας στη Χερσόνησο. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, ενώ ο 44χρονος υπεβλήθη τη Δευτέρα σε νέο τεστ το οποίο έδειξε ότι παραμένει θετικός στον κορονοϊό, σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το ekriti.gr, στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ο 57χρονος Ηρακλειώτης που νόησε από τον ιό καθώς τις προηγούμενες ώρες η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση. Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, ο 57χρονος είναι ο μοναδικός ασθενής με κορονοϊόπου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση