GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ της τουρκικής κυβέρνησης για την κοινότητα Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη

Ένα βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους, το οποίο προσπαθεί να αναδείξει την “πολιτισμική διαφορετικότητα” της Κωνσταντινούπολης, δημοσίευσε ...

Ένα βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους, το οποίο προσπαθεί να αναδείξει την “πολιτισμική διαφορετικότητα” της Κωνσταντινούπολης, δημοσίευσε η Διεύθυνση Επικοινωνίας της Τουρκίας στα social media.
Το βίντεο θέλει να αναδείξει το πώς η κοινότητα των Ελλήνων “ζει αρμονικά με τους Τούρκους μουσουλμάνους στην Κωνσταντινούπολη” και έρχεται στο φως της δημοσιότητας λίγες μόλις ημέρες έπειτα από την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και την πρώτη μουσουλμανική προσευχή που προκάλεσε διεθνή κατακραυγή.
“Η Τουρκία, υπό την ηγεσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας @RTErdogan, έκανε πρωτοφανή βήματα προκειμένου να προωθήσει την αρχή της ισοπολιτείας και να διατηρήσει την πολιτιστική και θρησκευτική πολυμορφία του Έθνους μας. Αυτό το επεισόδιο εστιάζει στην Ρωμαίικη Ορθόδοξη Κοινότητα” γράφει ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Φαχρετίν Αλτούν στο Twitter.
Το βίντεο περιλαμβάνει συνεντεύξεις πολιτών και προσωπικοτήτων, που μιλούν για τις προσωπικές εμπειρίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση