GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός για το "Χρυσάνθεμο" - "Η δική μου κόρη έπαιξε στο Κωνσταντίνου και Ελένης" - ΒΙΝΤΕΟ

Η Αναστασία Κοζανίδου – Μέτση μιλώντας στην εκπομπή του Open "Καλοκαίρι #not" δήλωσε πως είχε παίξει το «Χρυσάνθεμο» στη δημοφι...

Η Αναστασία Κοζανίδου – Μέτση μιλώντας στην εκπομπή του Open "Καλοκαίρι #not" δήλωσε πως είχε παίξει το «Χρυσάνθεμο» στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», σημειώνοντας παράλληλα πως δεν ήταν το μοναδικό μωρό που έπαιξε τον ρόλο αυτό στο σίριαλ, καθώς ήταν άρρωστη.
Ωστόσο, ο κ. Γεράσιμος Μαζαράκης με παρέμβασή του στην εκπομπή, έχει άλλη άποψη και μάλιστα ισχυρίζεται πως η νεαρή κοπέλα λέει ψέματα, προσθέτοντας πως η κόρη του ήταν το πραγματικό «Χρυσάνθεμο».
«Ότι σας είπε είναι απόλυτο ψέμα. Ουδέποτε υπήρχε δεύτερο παιδί. Εγώ την είχα πάει την κόρη μου πριν πολλά χρόνια και όλα αυτά που σας λέει είναι παραμύθια. Η κόρη μου λέγεται Άννα Μαζαράκη και είχε παίξει στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Εγώ έχω σκοπό να κινηθώ νομικά εναντίον της. Έχω φωτογραφίες, έχω αποδείξεις. Δεν ήταν ποτέ δύο μωρά και σταματήστε αυτή την κουβέντα. Η κοπέλα, εις βάρος του ονόματος της κόρης μου, την προσβάλλει και ζητάει και δουλειά. Το κάνει η κοπέλα γιατί έχει να κερδίσει διασημότητα. Και αυτό που είπε για τη σειρά “Με δυο μαμάδες” είναι παραμύθι και μπορώ να το αποδείξω. Αυτή την ενόχληση την έχει και η κόρη μου», είπε ο κύριος Γεράσιμος Μαζαράκης στον αέρα της εκπομπής.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση