GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοχάρης: Τα κρούσματα από τους ελέγχους στα σύνορα δείχνουν ότι αποδίδει η προσπάθεια να θωρακίσουμε τη χώρα

“Η οικονομική κίνηση είναι υποτονική. Δεν μπορεί κανένας να περιμένει αυτή τη στιγμή την κίνηση να αυξηθεί. Είναι οι πιο αναγνωριστικές π...

“Η οικονομική κίνηση είναι υποτονική. Δεν μπορεί κανένας να περιμένει αυτή τη στιγμή την κίνηση να αυξηθεί. Είναι οι πιο αναγνωριστικές πρώτες εβδομάδες αυτές, ο κόσμος δεν είναι σίγουρος τι να περιμένει, πώς θα είναι οι διαδικασίες. Έρχονται οι πρώτοι και αυτοί οι πρώτοι είναι που θα μεταφέρουν το μήνυμα των ζητημάτων. Μιλώντας με επιχειρηματίες του χώρου και προσπαθώντας να δούμε ένα κλίμα, βλέπουμε ότι όλοι είναι πολύ ευχαριστημένοι με την ελληνική φιλοξενία. Δηλαδή έρχονται μετά από καιρό, θεωρούν ότι τα πράγματα είναι σε γενικές γραμμές οργανωμένα, υπάρχει ένα σχετικό κλίμα ευφορίας στους πρώτους που έχουν έρθει στη χώρα μας”, είπε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
“Το να βρίσκουμε κρούσματα από τους ελέγχους που κάνουμε στα σύνορα προσωπικά δεν θεωρώ ότι είναι ανησυχητικό, ίσα ίσα δείχνει ότι η προσπάθειά μας να θωρακίσουμε τη χώρα, να βρούμε κατά την είσοδο των ανθρώπων τις περιπτώσεις οι οποίες είναι θετικές στον κορονοϊό αποδίδει. Οι αλγόριθμοι μας σε συνεργασία με τους επιδημιολόγους φαίνεται να αποδίδουν. Για την ώρα θέλει απλώς εγρήγορση, δεν νομίζω ότι έχουμε κάποια αρνητική εξέλιξη. Απλώς θέλει εγρήγορση και δυναμική παρακολούθηση”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοχάρης και σημείωσε:
“Αυτό που εγώ θέλω να πω σε όλους είναι να μην αφήσουμε τα πρωτόκολλα, η τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι το διαβατήριο μας όπως ήταν όλους αυτούς τους μήνες στο να μην θεριέψει η ασθένεια αυτή”.
“Οι έλεγχοι πρέπει να ενταθούν σε κάθε περίπτωση. Οι έλεγχοι είναι το διαβατήριο μας για κάποιους λίγους που είναι ασυνείδητοι και δεν συνειδητοποιούν ότι η τήρηση των πρωτοκόλλων είναι το διαβατήριο μας στα επόμενα χρόνια, όχι μόνο τώρα, διότι η φήμη μας χτίζεται μέσα από αυτές τις διαδικασίες. Έχουμε δώσει όλες τις οδηγίες στις περιφερειακές μας υπηρεσίες, κάνουμε και εκπαιδεύσεις για να μπορούν να κάνουν και τους ελέγχους εντατικά. Σε γενικές γραμμές είναι καλή η εικόνα, τηρούνται τα πρωτόκολλα, υπάρχει και φόβος από όλους μας”, πρόσθεσε ο υπουργός Τουρισμού.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση