GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΩΡΙΣ ...ΜΑΣΚΕΣ! Μητσοτάκης και Λιάγκας στο πλοίο για την Τήνο...

Georgios Panagiotopoulos Ο Πρωθυπουργός του Lockdown στο πλοίο για Τήνο έχει κατεβάσει την μάσκα και μιλάει με δημοσιογράφο (Λιάγκας), ο...

Georgios Panagiotopoulos
Ο Πρωθυπουργός του Lockdown στο πλοίο για Τήνο έχει κατεβάσει την μάσκα και μιλάει με δημοσιογράφο (Λιάγκας), ο οποίος, ενώπιον του ΠΘ, ΔΕΝ φοράει μάσκα. Εσύ πλήρωνε πρόστιμα.

Αρετή Αθανασίου 
... ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ!
Τετ α τετ με τον Λιάγκα στο πλοίο για την Τήνο όπου και οι δυο έχουν εξοχικά. Με την μάσκα ο Μητσοτάκης κάτω απ' το πηγούνι, όπως άλλωστε το συνηθίζει. Χωρίς μάσκα και ο Λιάγκας και οι περισσότεροι που κάθονται τριγύρω. Κατά τα άλλα η μάσκα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού με πλοίο, ακόμη και στο κατάστρωμα. Αλλιώς, πέφτει πρόστιμο.
Λέτε να τους έκοψαν πρόστιμο;
Σε πλοίο της γραμμής για τις Κυκλάδες συναντήθηκαν  τυχαία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιώργος Λιάγκας. Προορισμός και των δύο η Τήνος, στην οποία όπως είναι γνωστό έχουν εξοχικά. Ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί μια μίνι απόδραση για το διήμερο, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έχοντας ολοκληρώσει τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις, πηγαίνει στο κυκλαδίτικο νησί για ξεκούραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση