GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικογενειακό δράμα στα Χανιά: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει - ΦΩΤΟ

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων τις τελευταίες ώρες, στο άκουσμα της είδησης του αιματηρού περιστατικού μεταξύ ζευγαριού, που μ...

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων τις τελευταίες ώρες, στο άκουσμα της είδησης του αιματηρού περιστατικού μεταξύ ζευγαριού, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων το απόγευμα.
Όλα φαίνεται πως συνέβησαν λίγο μετά τις 16.00 χθες το απόγευμα. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέροντας τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο.
Ο άνδρας, ηλικίας 60 ετών, γνωστός γιατρός στα Χανιά, φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και η γυναίκα, ηλικίας 56 ετών, στην κοιλιακή χώρα, επίσης από πυροβόλο όπλο.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδοοικογενειακό επεισόδιο, με τον άνδρα να πυροβολεί τη γυναίκα και κατόπιν να στρέφει το όπλο στον εαυτό του, μετά από καυγά μεταξύ του ζευγαριού για προσωπικούς λόγους.
Δύο ασθενοφόρα παρέλαβαν το ζευγάρι με τον 60χρονο να είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση και να εισάγεται στη ΜΕΘ και την γυναίκα να μπαίνει στο χειρουργείο. Το ζευγάρι έχει έναν 16χρονο γιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση