GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για την Ηλέκτρα από το «Καλημέρα Ζωή» - ΦΩΤΟ

Δύσκολες ώρες περνάει η Μίνα Χειμώνα. Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή ως "Ηλέκτρα", στη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Καλημέρα...

Δύσκολες ώρες περνάει η Μίνα Χειμώνα. Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή ως "Ηλέκτρα", στη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ζωή», έχασε τη μητέρα της και βιώνει βαρύ πένθος. Η ίδια ανακοίνωσε το δυσάρεστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Σπίτι αδειανό, στο τηλέφωνο η γλυκιά και γνώριμη φωνή δεν απαντά, το κενό μεγαλώνει, η καθημερινότητα ανούσια, η απουσία τεράστια…. οι αντοχές μηδαμινές… ζωή… χωρίς… ΜΑΝΑ που πάς; Μάνα μου… Μαριτσάκι μου... Κοριτσάκι μου, ομορφιά μου… ΠΟΥ; Καλό σου ταξίδι!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σε επόμενη ανάρτησή της ανέφερε: «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου… και το ‘χεις πάρει μακριά… Φόρεσες τον ήλιο στο λαιμό σου κι εδώ δεν ξημερώνει πια… καλό σου ταξίδι ΜΑΝΑ μου…»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση