GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάνα και η κόρη της θυσιάστηκαν προσδοκώντας την “ανάσταση” - Η ανατριχιαστική ιστορία της οικογένειας

Συγκλονίζει η ιστορία μίας οικογένειας στα Τίρανα, που αποκαλύφθηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο. Τρεις γυναίκες, η μητέρα και οι δύο ...

Συγκλονίζει η ιστορία μίας οικογένειας στα Τίρανα, που αποκαλύφθηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο. Τρεις γυναίκες, η μητέρα και οι δύο κόρες της, μάρτυρες του Ιεχωβά, αποφάσισαν να θυσιαστούν για την “ανάσταση”, για την αιώνια ζωή, που κηρύσσει αυτή η θρησκευτική αίρεση.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε σήμερα όταν εντοπίστηκαν νεκρές στο σπίτι τους, τόσο η 56χρονη Ζανέτα Ι. όσο και η 30χρονη κόρη της Ανίσα. Η μικρότερη κόρη της οικογένειας, Μπλέρτα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω ασιτίας.

Η νεαρή γυναίκα, που επέζησε, εμφανίστηκε αμετανόητη μιλώντας στους αστυνομικούς. “Εσείς δεν μπορείτε να κατανοήσετε τις θυσίες μας για να φθάσουμε μέχρι τη στιγμή αυτή”, τους είπε.

Όπως προέκυψε από την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, η 33χρονη φέρεται να είχε πεθάνει καιρό πριν και διατηρούνταν στο κρεβάτι της από τη μητέρα και την αδερφή σε αναμονή της “ανάστασης”. Οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν μάλιστα διάφορες αλοιφές που δεν επέτρεπαν τη σήψη του σώματος και τη δυσοσμία.

Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, ο σύζυγος και πατέρας της οικογένειας είχε πεθάνει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Έκτοτε, οι τρεις γυναίκες είχαν διακόψει κάθε επικοινωνία με τους γείτονες και σταμάτησαν να βγαίνουν από το σπίτι τους. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση