GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΥΠ! ΤΙ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ) γράφει ο Σωτ. Καψώχας...

Μαρία Αργυροκαστρίτου   Σε αυτό το πόρισμα της ΕΥΠ που εστάλη από το 2017 στον εισαγγελέα, αλλά το έθαψε, παρελαύνουν δεκάδες ονόματα ...

Μαρία Αργυροκαστρίτου 
Σε αυτό το πόρισμα της ΕΥΠ που εστάλη από το 2017 στον εισαγγελέα, αλλά το έθαψε, παρελαύνουν δεκάδες ονόματα -ακόμη και υπεράνω υποψίας - που λύνουν και δένουν σε μηχανισμούς παρακρατικούς, δεξιάς απόχρωσης. Και όλα αυτά με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ .
Λόρδοι, κόμητες και δούκες. Βλάχοι, Σαρακατσάνοι και γκαραγκούνες. Ιδιοφυϊες, βλήτα και στουρνάρια. Καθηγητάδες, άπιστοι θωμάδες και μορμολύκεια. Αρεοπαγίτες που ήξεραν ότι νόμοι της τότε κυβέρνησης θα βγουν αντισυνταγματικοί, φοροτεχνικοί που έσβηναν πρόστιμα και ποινές και υψηλόβαθμοι αστυνομικοί που καθάριζαν ποινικές υποθέσεις. Απ' όλα έχει ο μπαχτσές.
Και μη μου πείτε πού τα ξέρεις εσύ όλα αυτά. Η απάντηση είναι ότι τα τραγουδά όλη η Ελλάδα. Το πόρισμα βρίσκεται στα γραφεία της εισαγγελίας, στα χέρια της ηγεσίας της ΝΔ και του Κινάλ και βεβαίως στο σύνολο των καθεστωτικών ΜΜΕ. Απλά όλοι αυτοί έχουν πάθει αφωνία.

Sotirios Kapsohas

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση