GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λύγισε η Κιμ Καρντάσιαν - Η έντονη συζήτηση με τον Κάνιε Γουέστ - ΦΩΤΟ

Στο Γουαϊόμινγκ ταξίδεψε η Κιμ Καρντάσιαν όπου συνάντησε τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ ώστε να μιλήσουν για την κρίση στον γάμο τους πο...

Στο Γουαϊόμινγκ ταξίδεψε η Κιμ Καρντάσιαν όπου συνάντησε τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ ώστε να μιλήσουν για την κρίση στον γάμο τους που προκλήθηκε μετά τη δημόσια κατάρρευσή του, όταν στην προεκλογική του ομιλία είπε ότι η σύζυγός του ήθελε να κάνει έκτρωση στην κόρη τους Νορθ και παράλληλα την κατηγόρησε μέσω twitter για απιστία.

Η τηλεπερσόνα, στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η Daily Mail, φαίνεται συντετριμμένη και θλιμμένη ενώ αναλύεται σε δάκρυα. Είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι φωτογραφίζεται μαζί μετά την καταστροφική πρώτη προεκλογική ομιλία του ράπερ στη Νότια Καρολίνα.

Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" το ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητο ενώ μόλις έχει φύγει από ένα ταχυφαγείο με προορισμό το ράντσο του Κάνιε στο Γουαϊόμινγκ, αξίας 14 εκατ. δολαρίων. Φαίνεται πως έχουν μια έντονη συζήτηση και η Κιμ δεν αντέχει.Πηγή είπε στο People, "είναι πολύ συναισθηματική για τα πάντα και έχει εξαντληθεί. Έχει πληγωθεί πολύ από τον Κάνιε. Προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του πολλές φορές και την αγνοεί. Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση. Αποφάσισε να πετάξει στο Κόντι για να συζητήσει μαζί του πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν αντέχει άλλο να την αγνοεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση