GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ορούτς Ρέις: Ξεκίνησε έρευνες σύμφωνα με την τουρκική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον, αλλά...

Την έναρξη σεισμικών ερευνών από το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου η τουρκική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον. ...

Την έναρξη σεισμικών ερευνών από το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου η τουρκική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον. «Το τουρκικό πλοίο Oruc Reis άρχισε σεισμικές έρευνες εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας στην ανατολική Μεσόγειο», αναφέρει η ανάρτηση.
Στην ίδια ανάρτηση αναφέρεται ότι «η Τουρκία ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα όπως προκύπτουν από το Διεθνές Δίκαιο». Ωστόσο, όπως φαίνεται και στον χάρτη του Marine Traffic, το σκάφος βρίσκεται αγκυροβολημένο στα ανοιχτά της Αττάλειας.
Οι δύο τουρκικές φρεγάτες που προστάτευαν το ερευνητικό πλοίο Ορούτς Ρέις στον κόλπο της Αττάλειας δεν βρίσκονται σήμερα δίπλα του, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA.
Πάντως to Oruc Reis φαίνεται να βρίσκεται αμετακίνητο στη σελίδα Marine traffic.
Λίγο αργότερα πάντως η ανάρτηση αυτή από την  τουρκική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον κατέβηκε...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση