GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίκη για τη δολοφονία Μακρή: Η μαρτυρία που προκάλεσε τη συγκίνηση της Βικτώριας Καρύδα - ΒΙΝΤΕΟ

Στη δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα, επιβαρυντική για τους κατηγορούμενους ήταν η...

Στη δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα, επιβαρυντική για τους κατηγορούμενους ήταν η κατάθεση στενού φίλου του θύματος. Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι τα δύο πρόσωπα που κάθονται στο εδώλιο είναι τα ίδια με τα πρόσωπα που παρακολουθούσαν τον Μακρή λίγες ώρες πριν την εκτέλεσή του.

Σε κλοιό παρακολούθησης φέρεται να είχαν θέσει οι δύο κατηγορούμενοι τον Γιάννη Μακρή, πριν από την δολοφονία του.

«Τους είδα τέσσερις ώρες πριν τη δολοφονία»

Στενός φίλος του Γιάννη Μακρή, καταθέτοντας στη δίκη για τη δολοφονία του, αναγνώρισε τους δύο κατηγορούμενους ως τα πρόσωπα που είχε δει μαζί με τον επιχειρηματία, τέσσερις ώρες πριν την δολοφονία του, να τον παρακολουθούν.

«Ήμουν με το θύμα τέσσερις ώρες πριν τη δολοφονία του. Ήταν οι κύριοι κατηγορούμενοι και κάθονταν σε μία γωνία. Μου λέει ο Γιάννης Μακρής ‘’δες αυτούς, τους βλέπω μπροστά μου όπου πάω’’. Τους αναγνωρίζω, οι κατηγορούμενοι είναι αυτοί που είδα», είπε χαρακτηριστικά με τη μαρτυρία αυτή να προκαλεί τη συγκίνηση της γυναίκας του δολοφονηθέντος επιχειρηματία, Βικτώριας Καρύδα, η οποία για μία ακόμα φορά βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα.

«Έχω την πεποίθηση ότι αυτοί τέλεσαν το έγκλημα»

Μέσω των καταγραφών από τις κάμερες αλλά και τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων, των στοιχείων από τα ξενοδοχεία και την εταιρρία ενοικίασης αυτοκινήτων καθώς και από ρούχα που αγόρασαν οι δύο κατηγορούμενοι, το τμήμα ανθρωποκτονιών έφτασε στα ίχνη τους. Αυτό κατέθεσε στο δικαστήριο ο διοικητής του τμήματος και επικεφαλής των ερευνών λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κάθε φορά που ενοικίαζαν ένα αυτοκίνητο αυτό περνούσε από τον τόπο του εγκλήματος και μόνο στο χρονικό διάστημα που ήταν νοικιασμένο από τους δύο κατηγορούμενους. Αυτό ήταν ισχυρή ένδειξη».

Μάλιστα, το κινητό του 32χρονου κατηγορούμενου πραγματοποιεί, σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού, κλήση, λίγο μετά το έγκλημα στην περιοχή που έγινε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση