GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ! ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ με τους «καυτούς» διαλόγους για τη συγκάλυψη...

Ηχητικά ντοκουμέντα φέρνει στο φως η "Καθημερινή", μαζί με το ρεπορτάζ, για  την απόπειρα συγκάλυψης των ευθυνών της τραγωδίας...

Ηχητικά ντοκουμέντα φέρνει στο φως η "Καθημερινή", μαζί με το ρεπορτάζ, για  την απόπειρα συγκάλυψης των ευθυνών της τραγωδίας στο Μάτι.

Ο τότε αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ακούγεται να ζητάει από τον αξιωματικό που έχει αναλάβει την πραγματογνωμοσύνη να θάψει στοιχεία από την έρευνα.

«Εγώ δε σε βάζω ούτε να μπλέξεις ούτε τίποτα. Πέντε πραγματάκια γράψε από την εμπειρία σου. Εαν είναι ελλιπή στοιχεία στα αρχ... σου. Τι θα σου πει ο Εισαγγελέας; Τίποτα. Αυτά είχα, αυτά βρήκα, αυτά έβαλα» του λέει.
Και όλα αυτά, ισχυριζόμενος πως μεταφέρει εντολές από την τότε πολιτική ηγεσία: «Η υπουργός αυτό μου είπε. Κάλεσέ τον και πες του το. Μη γράψει για ευθύνες ανωτέρων. (…) Σε κάλεσα, λοιπόν και στά’ πα. Για να ξυπνήσεις».

Οι συνέπειες εάν δεν συμμορφωθεί; Δυσμενής μετάθεση και δικαστήρια ως κατηγορούμενος που θα κρατήσουν χρόνια. «Εαν γράψεις για ευθύνες ανωτέρων σου, όλοι θα μαζευτούμε και θα σε σκίσουμε» του ξεκαθαρίζει. Για να τον πείσει,, κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη για το τι κρυβόταν πίσω από δύο παλαιότερες πυρκαγιές στα Κύθηρα και τη Μάνη: Επιχειρησιακές δολοπλοκίες που έχουν βάλει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.



Το πρωτοσέλιδο της Καθημερινής της Κυριακής:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση