GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεία: Νέα καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου - Πώς γλίτωσε το αγόρι

Νέα απόπειρα αρπαγής ανηλίκου καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος του ΝΑΟΚ και του ελαιουργικού σν/σμού της Κάτω Παναγιάς του Δήμ...

Νέα απόπειρα αρπαγής ανηλίκου καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος του ΝΑΟΚ και του ελαιουργικού σν/σμού της Κάτω Παναγιάς του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, κ. Αντώνης Σοφιανός, προκαλώντας φόβο και ανησυχία στην περιοχή.
Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο κ. Σοφιανός κατήγγειλε πως σήμερα Τετάρτη 15 Ιουλίου, νωρίς το μεσημέρι, ένα λευκό αυτοκίνητο τύπου βαν, χωρίς πινακίδες, εθεάθη στη γειτονία του, όπου έπαιζε ένα μικρό αγόρι, στο οποίο επιτέθηκαν οι επιβαίνοντες του ύποπτου οχήματος, με σκοπό να το απαγάγουν.
Το μικρό αγόρι πρόλαβε να ξεφύγει, τρέχοντας και φωνάζοντας, και μπήκε γρήγορα στην αυλή του σπιτιού του. Ο κ. Σοφιανός εφιστά την προσοχή όλων των γονιών και των παιδιών που ζουν στο χωριό, αλλά και στις γύρω περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση