GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Πέτσα για το αν ο Μητσοτάκης πήγε με ελικόπτερο σε Αντίπαρο και Επίδαυρο

Για το αν Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στην Αντίπαρο και την Επίδαυρο με στρατιωτικό ελικόπτερο ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκ...

Για το αν Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στην Αντίπαρο και την Επίδαυρο με στρατιωτικό ελικόπτερο ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, με αφορμή δημοσιεύματα και σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

'Στον Πρωθυπουργό διατίθενται από την Πολιτεία τα μέσα που χρειάζονται για να επιτελεί τα καθήκοντά του και να μετακινείται όπου χρειάζεται . Η χρήση των μέσων αυτών κρίνει και την εκπροσώπηση του θεσμού και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιεί κάθε φορά ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου, με βάση την ψήφο των πολιτών. Από εκεί και πέρα το Σάββατο ο πρωθυπουργός μετακινήθηκε στην Πάρο με την πτήση της γραμμής . Μετακινήθηκε την Κυριακή το απόγευμα από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο προκειμένου να παραστεί στην παράσταση Πέρσες του Αισχύλου, ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός που μεταδόθηκε με live streaming σε όλο τον κόσμο" τόνισε ο κ .Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

"Θα περίμενε κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ περισσότερη ειλικρίνεια και λιγότερη υποκρισία. Είναι άλλο πράγμα να χρησιμοποιεί ο Πρωθυπουργός για τα καθήκοντά του τα μέσα τα οποία του διατίθενται και άλλο για ιδιωτικές του επισκέψεις. Επομένως θα μπορεί κανείς να κρίνει με βάση το παρελθόν ποιος το χρησιμοποιούσε για ιδιωτικές τους επισκέψεις και ποιος το χρησιμοποιεί για τα καθήκοντά του" συμπλήρωσε.

Και διευκρίνισε στη συνέχεια: "Είπα ότι πήγε στην Πάρο με μια εμπορική πτήση από την Αθήνα και την Κυριακή απόγευμα μετακινήθηκε από την Αντίπαρο για την Επίδαυρο με στρατιωτικό ελικόπτερο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση