GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ!» ΧΡΕΩΝΟΥΝ τώρα τον Καλογρίτσα στον Θεοδωρικάκο...

Despina Tsante    Γιατί νομίζουν ότι όλοι οι Έλληνες είναι ηλίθιοι; Δεν είναι σωστό!! Αλλού το όνειρο και αλλού το θαύμα! Χρήστος Καλο...

Despina Tsante  
Γιατί νομίζουν ότι όλοι οι Έλληνες είναι ηλίθιοι; Δεν είναι σωστό!!
Αλλού το όνειρο και αλλού το θαύμα!
Χρήστος Καλογρίτσας και Τάκης Θεοδωρικάκος, υπουργός των Εσωτερικών, σύμβουλος και δεξί χέρι του Μητσοτάκη, βρίσκονται και τα λένε σε μπαρ γνωστού ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη. Παλιότερα ήταν και συνέταιροι στην εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO. Ο Θεοδωρικάκος αποχώρησε μόλις έγινε κολλητός του Μητσοτάκη και η εταιρεία GPO παρέμεινε ανενεργή στα χέρια του Καλογρίτσα. Και ξαφνικά 4 χρόνια μετά η εταιρεία αναγεννήθηκε από τις στάχτες της και εδώ και περίπου δύο μήνες άρχισε να διεξάγει πολιτικές έρευνες οι οποίες δημοσιεύονται στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” του Γιάννη Κουρτάκη.
Σκευωρία; Μπα! Τυχαία είναι όλα αυτά! Μια απλή σύμπτωση.
Αρετή Αθανασίου

Katerina Akrivopoulou 
Άρχισαν οι καλοκαιρινές εξορμήσεις στα βοσκοτόπια του παρασυστήματος.
Ο συνέταιρος του πρώην γραμματέα της ΚΝΕ και σημερινού υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου, Χρ. Καλογρίτσας, με δικηγόρο τον Ανδρέα Λοβέρδο, κατηγορεί το "σύστημα" Μαξίμου επί Τσίπρα για διαπλοκή!
Ως γνωστόν οι διαπλεκόμενοι πολιτικοί δεν χάνουν εύκολα την εξουσία,έχουν όλα τα ΜΜΕ με το μέρος τους να τους λιβανίζουν, αγοράζουν στήριξη από όποιον πάγκο προσφέρεται, ελέγχουν το σύστημα σε όλα τα επίπεδα κλπ κλπ ε?

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση