GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαφάνιση Μαντλίν: Σκάβουν σε χωράφι στο Ανόβερο για στοιχεία -ΦΩΤΟ

Σε ένα χωράφι κοντά στο Ανόβερο σκάβει η γερμανική αστυνομία, αναζητώντας στοιχεία για μια υπόθεση που, σύμφωνα με τις εισαγγελικές Α...

Σε ένα χωράφι κοντά στο Ανόβερο σκάβει η γερμανική αστυνομία, αναζητώντας στοιχεία για μια υπόθεση που, σύμφωνα με τις εισαγγελικές Αρχές, συνδέεται με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πράια ντα Λουζ στην Πορτογαλία, το 2007.

Το χωράφι στο προάστιο Ζέελτσε του Ανόβερο απέχει περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο από την πόλη Μπράουνσβαϊχ, όπου κατοικούσε ο Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 3χρονου κοριτσιού. Μια εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μπράουνσβαϊχ, η Τζούλια Μέγιερ, επιβεβαίωσε ότι η έρευνα συνδέεται με την υπόθεση της Μαντλίν, αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες. Τον περασμένο μήνα οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν ότι έχουν στοιχεία που συνδέουν τον Γερμανό παιδόφιλο με την εξαφάνιση της Μαντλίν, στις 3 Μαΐου 2007.

Σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία, η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει το επώνυμο του υπόπτου και τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης δεν επιτρέπεται να το γράφουν, όμως τα βρετανικά ΜΜΕ το γράφουν κανονικά.

Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ εκτίει ήδη ποινή φυλάκισης για άλλο αδίκημα που σχετίζεται με ναρκωτικά. Οι εισαγγελείς ερευνούν αν ευθύνεται και για την εξαφάνιση τουλάχιστον ενός δεύτερου μικρού παιδιού στη Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση