GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσακαλώτος: Θα προστατευθεί η κύρια κατοικία;

Ο τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, έκανε δήλωση για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Η δήλωση Τσακα...

Ο τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, έκανε δήλωση για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Η δήλωση Τσακαλώτου:

Ο κ. Σταϊκούρας (όπως συνηθίζει άλλωστε) δεν απάντησε σε όσα ερωτήθη, και τοποθετήθηκε για πράγματα που δεν ρωτήθηκε.

Η απάντηση του μάλιστα για όσα έκανε και υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φειδωλή με την αλήθεια. Γιατί δεν μπορεί να μην γνωρίζει ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρότι πιέστηκε να δεσμευτεί στην κατάργηση της προστασίας δεν το έκανε ποτέ, αλλά αντίθετα πρότεινε και συμφώνησε να φέρει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο που θα περιελάμβανε προστασία και θα ήταν έτοιμο και θα ίσχυε από 1/1/2020.

Γνωρίζει ακόμα ότι ο ίδιος δέχτηκε ρητά την κατάργηση της προστασίας, και το «ολοκληρωμένο πλαίσιο» που εδώ και έναν χρόνο «ετοιμάζει» και «ολοκληρώνει» δεν φαίνεται να περιλαμβάνει προστασία.

Επειδή σε όσα ρωτήσαμε δεν απάντησε, θα ρωτήσω ξανά. Επί ΣΥΡΙΖΑ η κυρία κατοικία προστατεύτηκε. Θα προστατευτεί και επί ΝΔ; Δεσμεύεται ότι όσοι και όσες - με περιουσιακά και εισοδηματικά κριτήρια φυσικά - έχουν πραγματική δυσκολία στην αποπληρωμή του δανείου τους, είτε λόγω COVID, είτε όμως και λόγω της 10ετους κρίσης δεν θα χάσουν το σπίτι τους; Και εννοώ και μετά το πέρας του εννεαμήνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση